leuke plaatjes

leuke halloween plaatjes
dracula
frankenstein
geesten
grafzerken
griezelig
happy halloween
heksen
jack o latern
maan
mummie
pompoen
skeletten
spinnen
spoken
spookhuis
trick or treat
uil
vampier
vleermuizen
vogelverschrikker
zombies
zwarte katten
zwarte kraaien

Leuke spoken plaatjes

We spoken wat af met halloween, daar horen natuurlijk ook leuke spook plaatjes bij.

Wat is een spook

Een wit zwevend laken? Nee, dat beeld hebben we door tekenfilms zoals Casper het vriendelijke spookje. Een spook wordt omschreven als een overleden persoon die zijn rust nog niet heeft gevonden en daardoor nog niet naar de hemel is gegaan. Deze spoken willen ons nog wat vertellen en spoken daarom nog in onze wereld rond. Dat is tenminste het geloof van een aantal mensen zoals mediums die we ook paragnosten noemen. Zonder echt wetenschappelijke onderbouwing zeggen een aantal mediums o.a. te kunnen communiseren met overleden mensen. Daarnaast is de bewering dat ze ook toekomst kunnen voorspellen en meer. Het is in ieder geval een kwestie van geloven in deze materie, doe je dat niet dan zal het ook niet aanspreken.

Spoken spoken rond

Ook dit is een kwestie van geloven. Er zijn verhalen van mensen dat ze spoken hebben gezien, dat deze in een of hun huis aanwezig zijn, geluiden maken en spullen in huis verschuiven.

Verschil tussen spoken en geesten

Geesten zijn overleden mensen die, volgens mensen die dat geloven, wel hun rust hebben gevonden en naar de hemel zijn gegaan.
spoken


home © plaatjespret.nl - leuke spoken plaatjes