leuke plaatjes

leuke disney plaatjes
alladin
aristokatten
assepoester
bambi
belle en het beest
dagobert duck
101 dalmatiers
disney baby
disney pasen
disney prinses
dombo
donald duck
doornroosje
7 dwergen
goofy
halloween disney
iejoor
junglebook
katrien duck
kerst disney
kleine zeemeermin
knabbel en babbel
knorretje
kwik, kwek en kwak
lady en de vagebond
leeuwenkoning
mickey mouse
minnie mouse
nieuwjaar disney
peter pan
pinokkio
pluto
pocahontas
reddertjes
robin hood
sneeuwwitje
stampertje
teigetje
valentijn disney
winnie de pooh

Leuke disney halloween plaatjes

Het spookt in Duckstad, de stad waar bijna iedereen van Disney woont. Ook in het donkere 100 bunder bos waar Winnie de Pooh en al zijn vriendjes wonen is het spookachtig. Eind Oktober kijkt iedereen extra om zich heen, het is halloweenavond en je weet maar nooit welke griezels er verstopt kunnen zitten om jou te laten schrikken. Halloween is griezelig maar ook leuk om ieder jaar te vieren.

Halloween is een griezelfeest

Met halloween loopt iedereen die het feest viert er griezelig bij. We verkleden ons allemaal als allerlei soorten griezels. Als heksen, zombies, bloeddorstige vampieren, Dracula, Frankenstein en alles wat je maar kunt bedenken, als het maar eng en griezelig is. Hieronder en hiernaast zie je hoe Mickey Mouse, Minnie Mouse, Winnie de Pooh, Teigetje, Goofy en Donald Duck halloween vieren. Pluto viert het griezelfeest ook maar is wel bang voor een vleermuis.

Smerige halloween drankjes

Zelfs de drankjes die we die avond drinken hebben enge en smerige namen, wat normaal gesproken lekkere limonade of een ander drankje is heet nu giftige kikkersoep of heksendrank. Tomatensap zou, omdat het rood is, bloed kunnen zijn, niet echt natuurlijk, maar op halloweenavond zou het die naam kunnen hebben. Groene drankjes noemen we heksensnot wat net uit de neus van een verkouden heks is gelopen, proost! Drankjes met een gele kleur kunnen spinnen plas zijn. In wat donkerder drankjes zou vleermuizen poep kunnen zitten. Wat dikkere dranken zoals soep met balletjes en vermicelli zou op deze griezelavond drakenkots kunnen heten.

Kinderfeest halloween, griezelen, zingen en snoepen!

Kinderen vieren ook massaal Halloween. Met groepjes van hun school, club of andere vereniging lopen ze als griezeltjes langs huizen een bepaalde route en bellen aan bij vooraf besproken adressen. De mensen die daar wonen hebben snoep voor de kinderen gekocht maar dat krijgen ze niet zomaar. Daar moeten ze wel wat voor doen.

Halloween liedjes

Kinderen moeten snoep verdienen op Halloweenavond. Bij de adressen waar ze om snoep gaan vragen moeten ze eerst een halloweenliedje zingen voordat ze het krijgen. Voordat ze beginnen te zingen zeggen ze ook vaak: "Trick or Treat" wat we kunnen vertalen als: "Geef snoep of ik schiet" Dat stukje tekst past natuurlijk helemaal bij het griezelige sfeertje, mensen zullen hierdoor misschien wel sneller snoep geven als je een halloweenliedje hebt gezongen.
disney halloween plaatjes

duivel donald duck

teigetje viert halloween


home © plaatjespret.nl - leuke disney halloween plaatjes