leuke plaatjes

leuke plaatjes
leuk!
auto
baby
bloem
boerderij
boom
cupcake
cute
dieren
disney
engel
familie
felicitatie
funny
halloween
hartjes
herfst
huis
informatie
jongen
kerst
keuken
kind
lente
liefde
meisje
mens
pasen
prinses
sarah kay
schattig
snoep
sprookje
ster
strand
trouwen
verjaardag
vintage
voedsel
winter
zomer
zon
zwart wit

Leuke familie plaatjes

Een familie is een groep mensen die door bloedverwantschap aan elkaar is verbonden. Hieronder vallen een vader, moeder, broer, zus, opa, oma, oom, tante, neef en nicht. Ook niet eigen kinderen zoals stiefkinderen zijn familie.

Schoonfamilie

Is familie door een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Bij de schoonfamilie noemen we de familieleden schoonmoeder, schoonvader, schoonzus en zwager. De schoonmoeder is de moeder van je man, vrouw of partner. De schoonvader de vader. De schoonzus de zus en de zwager de broer.

Familiedag of familie weekend

Families houden soms een familiedag of familie weekend. Een familie organiseert deze bijeenkomst om alle familieleden te zien en om met elkaar te genieten van een leuke dag of weekend. De familie overlegt vooraf met elkaar om te bepalen op welke datum deze is en hoe de dag of het weekend er uit gaat zien. Er kan gekozen worden voor een etentje of voor een hele dag of weekend met een leuk programma. Bijvoorbeeld een dag op stap met een bus, onderweg op een locatie leuke spelletjes doen of een mooie wandeling door een bos. Voor een familie weekend kiezen families vaak voor één grote bungalow of meerdere kleine bungalows bij elkaar op een bungalowpark.
familie

gezin familie


home © plaatjespret.nl - leuke familie plaatjes