leuke plaatjes

leuke disney plaatjes
alladin
aristokatten
assepoester
bambi
belle en het beest
dagobert duck
101 dalmatiers
disney baby
disney pasen
disney prinses
dombo
donald duck
doornroosje
7 dwergen
goofy
halloween disney
iejoor
junglebook
katrien duck
kerst disney
kleine zeemeermin
knabbel en babbel
knorretje
kwik, kwek en kwak
lady en de vagebond
leeuwenkoning
mickey mouse
minnie mouse
nieuwjaar disney
peter pan
pinokkio
pluto
pocahontas
reddertjes
robin hood
sneeuwwitje
stampertje
teigetje
valentijn disney
winnie de pooh

Leuke disney prinses plaatjes

Het leven van de meisjes die we kennen uit de Disney tekenfilms begint niet altijd goed. Door verschiilende omstandigheden hebben ze een zwaar en ongelukkig leven. Gelukkig gaat dat anders worden door hun vriendschappen. Door deze vriendschappen leren ze prinsen kennen waar ze verliefd op worden en mee trouwen. Dan zijn het dus echte Disney prinsessen. Denk aan Sneeuwwitje die de 7 dwergen als vriendjes heeft. En Assepoester en Doornroosje die vliegende toverelfjes als vriendinnetjes hebben.

Bij Belle en het beest zijn het de vriendjes Lumiere en mevrouw Theepot die zorgen dat Belle het beest steeds beter leert kennen. Uiteindelijk blijkt het beest een omgetoverde prins te zijn. Ariel, het zeemeermin meisje heeft geen ongelukkig leven maar ze leert wel een prins kennen waarmee ze heel graag wil trouwen. Ook in deze Disney tekenfilm speelt vriendschap een belangrijke rol, het visje Botje en de krab Sebastiaan zijn haar vriendjes. Al deze vriendjes en vriendinnetjes zijn belangrijk voor de Disney meisjes. Met hun hulp gaan ze uiteindelijk genieten van een goed en mooi leven wat ze verdienen.

Jasmine uit de tekenfilm Aladdin is een prinses. Hier gaat het net andersom, Aladdin heeft ook een vriendje, het aapje Abu waarmee hij, samen met Jasmine en de geest veel avonturen beleeft. Aan het eind mag de stoere held Aladdin, omdat hij Jasmine gered heeft, van iedereen met prinses Jasmine trouwen.
disney prinses


home © plaatjespret.nl - leuke disney prinses plaatjes